Fotos wiederherstellen - Jetzt hier kicken!
So kommen ihre wichtigen Daten, Fotos, und Videos zurück! Datenrettung von HDD, Speicherkarten oder Handys Datenrettung vom Profi muss nicht viel Kosten! Lassen sie sich helfen wenn wichtige Daten plötzlich verschwunden sind.

fotos-wiederherstellen.de

Dienstag, 29. Juni 2010

SD-kaart wordt niet herkend

Er zijn eigenlijk twee redenen voor het verlies van gegevens in het geheugen kaarten / USB sticks.
Logische schade, waar de opslag medium is ontdekt zelfs fysiek uit de computer besturingssysteem, maar het bestand corrupt raken en zodoende toegang tot de gegevens / foto 's is niet meer mogelijk. In deze gevallen, speciale data recovery-software te helpen. Soms is het zelfs mogelijk om met gratis tools op te slaan, zoals Zero Assumption Recovery gegevens.
Fysieke schade, waardoor de toegang tot het geheugen chip. In 80% van alle gevallen van gegevensverlies als gevolg van dit soort schade. Het grootste deel van de schade veroorzaakt door elektrostatische ontlading of een plotselinge stroomuitval veroorzaakt. Geheugen kaarten zijn gemaakt van geheugenchips (NAND flash geheugen chips) en een controller. De controller schrijft en leest de gegevens uit het geheugen chips. Bijna altijd, wanneer het verlies van gegevens wordt vernietigd, de controller en het geheugen chips zijn volledig functioneel.

Formatteren is er nodig? De controller van de geheugenkaart is niet in staat om de kenmerken van de kaart aan het besturingssysteem van de pc. De PC wordt verondersteld dat de geheugenkaart moet worden geformatteerd en dringt er daarom op dit punt. Je zou nu denken, door het formatteren van de geheugen problemen opgelost, helaas is dit niet werkt, omdat van de defecte controller. De PC geeft aan dat een opmaak mogelijk is. Deze mededeling laat de Schlusss dat software van welke aard dan ook, met inbegrip van opmaak en data recovery software!, Kan geen toegang tot de geheugenkaart.

>>> www.datenrettung-48.de
Datenrettung aber richtig! Wer zuviel bezahlt hat selber Schuld... Datenrettung vom Profi muss nicht teuer sein! Lassen sie sich helfen wenn wichtige Daten plötzlich verschwunden sind. www.preiswertedatenrettung.de - Festplatten Daten wieder herstellen lassen! www.booom24.de - Smartphone & iPhone Backup Datenrettung! www.datenrettung-48.de - Speicherkarten und USB-Stick Datenrettung! www.fotos-wiederherstellen.de - SD, SDHC, XD Fotodatenrettung.